onsdag 9 november 2011

Mixed vegetable or pure vegetable?

Efter en 8 timmars busstur kom vi fram till Udaipur igar. Vi har in5te hunnit utforska sa mycket an, men har verkar himla mysigt. Hotellet ligger typ 10 meter fran en sjo vilket ar nice, dock finns det krokodiler i den sa inget badande.. Igar var varsta svenne-dagen. Forst var dar tva snobbar fran huvudstaden nar vi at frukost och 20 minuter efter att vi kommit hit sprang vi pa ett tvillingpar fran Helsingborg, lika gamla soim vi (som Linda hehe). 



I Jodhpur var det en miljoner grader sa vi bestamde oss for att chilla satan. Hangde pa roof tops mest hela tiden, drack godaste ananas lassin och vandrade runt i skuggiga, blaa grander. Inte helt fel liv alltsa. Traffade tva brittiskor, Karen och Hannah. De har sagt upp sig fran sina jobb som journalist resp. publisher for att resa runt i varlden. Karen berattade om sitt journalistjobb, om att pressa Johnny Depp, Britney Spears och D-kandisar som Harry Potter-crewet och Robert Pattinson pa detaljer fran deras karleksliv. Hon sa att man blir trott pa det och att det var jobbigt for de hatar en. I ovrigt ser vi fram emot att snart komma till kusten och aterse havet igen! Och hela grejen med Goa, strand och fest lockar saklart hehe.

Puss pa gumpen /LL&PP



PS. Patricia kommer inte in pa facebook.

2 kommentarer:

  1. En "mysig" restaurang, men ölen ser god ut:-)de är duktiga på textilier. Att rota i andras privatliv kan inte vara så trevligt även om vi läsare e nyfikna!Vilka glada barn, alltid lika härligt att se o blåa hus.

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt att få sitta på marken och äta med en hand. Varför är husen blåa?
    Nu ska jag snart till jobbet och förhoppningsvis umgås med trevliga kollegor. Soligt och höstigt här i Bjärred!!

    SvaraRadera